Om oss

Vi på Dael System AB är ett auktoriserat Elrätt-företag. Det innebär att alla våra medarbetare har nödvändiga elcertifikat och är utbildade inom elteknik. I och med företagets relativt mindre storlek garanterar vi en personlig kontakt och bra service när du kontaktar oss.

certifikat-energieffektivisering-logotyper

Det ska kännas tryggt att anlita oss på Dael System AB

Vi är medlemmar i branschorganisationen Installatörsföretagen, har kollektivavtal i enlighet med Elektrikerna och innehar givetvis ID06-legitimation. Det innebär att vi har standardiserade legitimationer som vi alltid kan visa upp. Då finns inga obehöriga i er fastighet när vi jobbar ute hos dig.

Bland vårt utbud finns allt inom installation, underhåll och service av el.  Med dagens teknik kan vi erbjuda betydande förbättringar av energieffektiviteten både för lokaler, fastigheter och industrier, vad gäller kostnadssänkningar och kontrollförbättringar.

Tack vare våra smarta lösningar som ger hög förutsägbarhet och driftsäkerhet kan verksamheten bedrivas utan några störningar. Vi levererar och installerar även reservkraft vid behov som kan minimera driftstopp för känsliga verksamheter. Vi installerar också UPS reservkraft för mer långsiktiga lösningar.

Genom åren har vi hjälpt många nöjda kunder som gett oss goda referenser, bland annat från MQ, mod:group, Saltsjön, MANGO, Elite Hotels.

Kontakta oss när du har frågor om vår verksamhet eller när du vill veta mer om en specifik tjänst. Vi erbjuder en kostnadsfri genomgång av er fastighet och professionell uppföljning.