Om oss

Välkommen till vår elfirma Göran & Jim El! Efter många år i branschen valde vi att gå ihop för att starta en personlig elfirma som arbetar högt och lågt med el, smarta hem och styr- och reglerteknik.

Den personliga elfirman med hållbarhet och energieffektivitet i fokus

Energieffektivisering är en av våra hjärtefrågor och vi vill göra vad vi kan för att bidra till bättre användning av de resurser som finns. Som fastighetsägare har du dessutom mycket att spara på att se över hur er energi förvaltas och används.

Bland vårt utbud finns allt inom installation, underhåll och service av el.  Med dagens teknik kan vi erbjuda betydande förbättringar av energieffektiviteten både för lokaler, fastigheter och industrier, vad gäller kostnadssänkningar och kontrollförbättringar.

Tack vare våra smarta lösningar som ger hög förutsägbarhet och driftsäkerhet kan verksamheten bedrivas utan några störningar. Vi levererar och installerar även reservkraft vid behov som kan minimera driftstopp för känsliga verksamheter. Vi installerar också UPS reservkraft för mer långsiktiga lösningar.

Kontakta oss när du har frågor om vår verksamhet eller när du vill veta mer om en specifik tjänst. Vi erbjuder en kostnadsfri genomgång av er fastighet och professionell uppföljning.

göran-jim-elektriker-rund-kontaktbild

//Göran & Jim